HYVÄ HSK:N JÄSEN

HSK:n jäsentutkimus tehtiin ensimmäisen kerran v. 2014. Nyt tutkimus uusitaan. Jäsentutkimuksessa selvitetään tälläkin kertaa jäsenkunnan rakennetta, syitä jäseneksi liittymiselle, tyytyväisyyttä seuraan ja sen eri toimintatapoihin, seuran imagoa, jäsenkunnan aktiivisuutta sekä odotuksia ja toiveita tulevaisuuden suhteen. Jne. Vastaukset näihin kysymyksiin osaat antaa ainoastaan sinä HSK:n jäsenenä !

Tutkimuksen tekijäksi on valittu, samoin kuin v. 2014, valt. Lis. Veikko Ruohonen Tutkimuskeskus Origosta. Origo on suomalainen, puolueeton ja riippumaton tutkimuslaitos. Haluamme korostaa sitä, että tutkimus toimiin täysin nimettömänä. Toisin sanoen emme missään vaiheessa voi selvittää, kuka on vastauksien takana.

Oheiseen tutkimuslomakkeeseen vastaaminen on helppoa ja toivon mukaan kiinnostavaakin. Lähes jokaisessa kohdassa voit vastata ympyröimällä tilannettasi tai mielipidettäsi vastaavan numeron. Jos sinulla ei jossain kohdin ole kokemusta tai mielipidettä, jätä kohta ympyröimättä. Voit vastata myös verkossa. Tutkimuslomake on osoitteessa http://www.sinanssi.fi/hsk18. Tämän saatteen kääntöpuolella ja verkkolomakkeen lopussa kysymme omia näkemyksiäsi seurasta ja seuraan kehittämisestä. Toivottavasti jaksat vastata myös näihin tärkeisiin avoimiin kysymyksiin !

Toivomme, että palautat tutkimuslomakkeen mahdollisimman pian, viikon kuluessa, oheisessa palautuskuoressa tai vastaat kyselyyn verkossa.

Veneilyterveisin Lisätietoja tutkimuksesta antavat mielellään
Joni Nuorivaara

kommodori
Joni Nuorivaara
puh. 050 561 1504
joni.nuorivaara@hoski.fi
Veikko Ruohonen
puh. 050 571 6081
veikko.ruohonen@origo.inet.fi


Aloita valitsemalla itsellesi nimimerkki:


 Aloita lomakkeen täyttäminen
 Jatka lomakkeen täyttämistä