Anna kehollesi mahdollisuus parantaa itse itseään!
Vyöhyketerapiahoito avaa tukkoista kehoa ja vapauttaa energiaa. Hoidot auttavat sinua rentoutumaan arjen keskellä. Tunnet voivasi paremmin sekä henkisesti että kehollisesti.


 

Kädet, jotka sinua hoitavat

Pysähdy kuuntelemaan kehoa
Tuntematta jääneet tunteet koputtavat keholla:
Kipua, jännitystä, särkyä. Mitä kipu sinulle kertoo?

Hoitavat kädet

Keho kiittää kosketuksesta.
Anna kehollesi mahdollisuus hyvinvointiin.

 
 
 
 

Tervetuloa

Moderni vyöhyketerapia MVT® on keho- ja tunneterapia, johon tutustuminen saattaa muuttaa elämäsi.

Vyöhykeratahieronnalla sekä kehon kipupisteitä kevyesti hoitamalla pyritään helpottamaan jännitys- ja kiputiloja sekä avaamaan kehon tunnelukot. Myös erilaiset aineenvaihdunta- ja suolistovaivat helpottuvat. Kehon lempeä käsittely rentouttaa ja ennaltaehkäisee vaivoja.

Luontaishoidoilla ei korvata lääketieteellistä hoitoa, vaan ne toimivat ennaltaehkäisevinä tai lääketieteellistä hoitoa täydentävinä ja tukevina. Luontaishoitaja ei ole lääkäri, eikä tee diagnoosia. Luontaishoitojen päämäärä on helpottaa hoidettavan olotilaa, ei korvata lääke- tai lääketieteellistä hoitoa.

Tervetuloa hoitoon kaikenikäiset!

 
 
 
 
 
 

Palvelut

Moderni vyöhyketerapia MVT® on lempeä koko kehon hieronta, jossa aktivoidaan kehoa parantamaan itse itseään. Hoito tehdään koko keholle hieroen vyöhykeratoja ja painellen kehon heijastepisteitä jalkaterästä, säärestä, kämmenestä ja korvasta.

Tunne kehosi, tunne itsesi. Ihminen on ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuus. Kun yhdessä osassa on häiriö se näkyy ja tuntuu kehossa kipuna tai sairautena.


Moderni vyöhyketerapia MVT® aikuisille ja lapsille

Vyöhyketerapiahoito sopii sekä akuuttien että pitkäaikaisten vaivojen hoitamiseen. Kaikenikäisille.

Hoitokertojen määrä riippuu vaivasta ja sen kestosta. Akuutti päänsärky tai iskiasvaiva voi helpottua jo yhdellä hoitokerralla.

Lapsille riittää usein 1-2 hoitokertaa. Kroonisten sairauksien ja vaivojen hoito voi vaatia 5, 10 tai 15 hoitokertaa.

Teen jokaiselle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.


Vyöhyketerapiahoito


 • rentouttaa
 • lievittää stressiä, unettomuutta, migreeniä
 • laukaisee kehon jännitystiloja ja vähentää särkyjä ( mm. niska, selkä, iskias)
 • lievittää hormonaalisia vaivoja
 • helpottaa suolistovaivoja
 • virkistää aineenvaihduntaa
 • tasaa mielialaa ja verenpainetta
 • helpottaa vauvan koliikkia
 • ennaltaehkäisee vaivojen syntymistä


Hoitoajat ja hinnat


 • Hyvän Olon tunti 55 €
 • Hoito, hieronta ja rentoutus 90 min 65 €
 • Hoito, hieronta ja rentoutus 120 min 75 €
 • Vyöhyketerapiaa ja vauvahierontaa 30-45 min 40 €
 • Kotikäynti vauvan luona 60 min alkaen 50 €
 • Puhetta ja kehonhoitoa Psykologinen vyöhyketerapia (opiskelija) 120 min 75 €
  Lue lisää
 • Hoitosarjat edullisemmin
 • Käteismaksu
  (hinta sisältää alv 24 %)


Toiveena raskaus

Vyöhykeratahieronnalla ja elinheijasteita painelemalla aktivoidaan raskauteen vaikuttavia hormonaalisia alueita. Hoito rentouttaa ja antaa keholle mahdollisuuden parantaa itse itseään. Jo muutama hoitokerta saattaa auttaa raskauden alkamisessa. Kehohoidon lisäksi on tärkeää hoitaa mieltä ja valmistaa itseään mahdolliseen raskauteen tai lapsettomuuteen. Teen jokaiselle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman. Modernin vyöhyketerapian avulla voidaan hoitaa myös miehestä johtuvaa lapsettomuutta.


Odotusaika

Raskausaika on usein odottavan naisen keholle rasittava. Vyöhyketerapiahoidolla voidaan helpottaa tehokkaasti selän ja lantion alueen jumeja. Hoito virkistää aineenvaihduntaa, rentouttaa ja parantaa unta. Kehon lisäksi on tärkeää hoitaa myös mieltä ja valmistaa itseään synnytykseen ja äitiyteen.

Vyöhyketerapiaa voidaan käyttää myös synnytyskipujen lievitykseen. Koko kehon vyöhykeratahieronta auttaa palautumaan synnytyksestä. Keskustelua ja kehon hoitoa. Myös isät voivat tulla äidin kanssa hoitoon ja saamaan hierontaohjeita.


Vauvalle

Syntymä on aikamoinen ponnistus ja kokemus vauvallekin! Vauva-aikana saattaa yllättää koliikki, univaikeudet tai itkuisuus. Vyöhyketerapian hellävaraisesta hieronnasta on todettu olevan apua näihin vaivoihin. Hoito tehdään paljaalle iholle, jolloin lapsen tuntoaisti on herkimmillään.

Vauvalle voi riittää 2-5 hoitokertaa. Annan myös ohjeet kotihoitoon. Helli ja sivele. Pidä lähellä ja juttele. Kiinnitän huomiota myös äidin ja isän jaksamiseen. Teen myös kotikäyntejä.


Ajankohtaista

Keholla on tunnemuisti: Kivun yllättäessä kysy itseltäsi, mitä tapahtui silloin kun kipu alkoi? Onko samanlainen tapahtuma aikaisemmin aiheuttanut kipua tai sairautta? Pysähdy kuuntelemaan mitä kipu sinulle kertoo. Usein kivun takana on jokin negatiivinen tapahtuma elämässä, jota et ole käsitellyt. Vyöhyketerapeuttina minun tehtäväni on herätellä tunnemuistia, jotta sinä voisit kohdata tunteen ja käsitellä tapahtuman. Näin kehosi vapautuu kivusta ja tunnelukoista.


Anu

Uudella polulla elämässä. Avoinna muutoksille. Elämälle utelias. Äiti ja nainen, jolla takana 30 vuotta pankkialalla erilaisissa työtehtävissä. Elämänkokemusta ja itsetuntemusta. Halu työskennellä ihmisen kanssa ja olla avuksi.


Hei, olen Anu!

Moderni vyöhyketerapeutti

Kokeilin ensimmäisen kerran vyöhyketerapiaa 90-luvun lopulla, kun sairastin jatkuvasti poskiontelotulehduksia ja nuhaa. Silloin parannettiin vastustuskykyäni niin, että pariin vuoteen sairastin vain pari nuhaa. Toisen kerran hain apua Modernista vyöhyketerapiasta muutama vuosi sitten. Silloin uupumus ja masennus vei voimat, mutta vyöhyketerapiahoidot avasivat tunnelukkoja ja sain energiaa toipumiseen.

Nuo hoitokokemukset olivat minulle niin tärkeitä ja voimallisia, että mielessä alkoi itää ajatus alanvaihdosta. Meni muutama vuosi ja töissä tuli eteen valintatilanne; jäädä tai lähteä. Minä päätin lähteä opiskelemaan vyöhyketerapeutiksi. Sillä tiellä olen.

Taustaa

Koulutus

Opiskelin Modernia vyöhyketerapiaa MVT® vuosina 2010-2012 Kairon instituutissa.

Opintoihin kuului myös koululääketieteen opiskelua: anatomiaa ja fysiologiaa, tautioppia, psykologiaa, psykiatriaa ja neurologiaa. Olen käynyt myös EnsiApu 1 -kurssin.

Diplomin ja todistuksen sain joulukuussa 2012. Täydensin tietojani vyöhyketerapiasta Äiti-Lapsi -kurssilla syyskuussa 2013.

Tulevaisuus

Unelmat

Vyöhyketerapeuttina toivon, että voin auttaa sinua etsimään ja löytämään elämääsi kehon ja mielen tasapainon. Haluaisin olla samanlainen kuuntelija ja rinnallakulkija kuin mitä itselläni on ollut.

Unelmoin energisistä työvuosista ja vuosista niiden jälkeen. Unelmissani olen matkalla maailman ääriin, mutta näen itseni myös riippukeinussa kuuntelemassa tuulensuhinaa. Unelmoin siitä, että pystyisin säilyttämään tämän rauhallisemman elämäntahdin. Ottamaan elämän rennommin kuin ennen ja nauttimaan pienistä asioista. Olemaan tässä ja nyt. Läheisten kanssa ja yksin.