Tervetuloa Sinanssin verkkosivuille

 

Huoltokirja

Sinanssi Huoltokirja on pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin kehitetty räätälöitävä huoltokirjasovellus, joka helpottaa ja nopeuttaa yrityksesi ja asikkaidesi välistä yhteydenpitoa kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa.

Sinanssi Huoltokirjan kautta asiakkaallasi on myös mahdollisuus seurata huoltoprosessin etenemistä reaaliajassa ja kommentoida prosessia sen eri vaiheissa.

Kotisivuratkaisut

Olemme kehittäneet pienten ja keskisuurten yritysten kotisivujen hallintaan oman julkaisualustan, jonka päälle rakennetut yksilöllisesti suunnitellut kotisivut ovat helposti ja nopeasti päivitettävissä. Normaalien sivujen lisäksi järjestelmään voidaan liittää mm. tuotetietojen ylläpito ja julkaiseminen nettisivulla.

Julkaisualusta soveltuu myös intra-net järjestelmille.

Työaikaseuranta

Erityisesti kahvila-alalle räätälöity työvuorolistojen suunnittelu ja julkaisujärjestelmä sekä reaalaikainen työaikaseuranta.

Hierarkisiin käyttöoikeustasoihin perustuva kolmen viikon jaksoissa tapahtuva työvuorolistojen suunnittelu ja julkaisu (päällikkötaso) sekä kalenterikuukausittainen työaikaseuranta (työtekijätaso).

Mahdollisuus luoda suora aineistonsiirto esim.palkanlaskentajärjestelmään!

Nettikyselyt

Sinanssi Nettikysely on palvelu erilaisten kyselyiden toteutukseen internetissä.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu ensisijaisesti internetin kautta mutta voit kerätä vastaukset myös perinteisesti paperisella kyselylomakkeella ja tallentaa vastaukset tietokantaan itse.

Tai kysy erillistä tarjousta tallennustyöstä!

Sähköiset julkaisut

Lehtinettiin.fi palvelumme antaa rajattomat mahdollisuudet julkaista kaikki yrityksen painotuotteiksi työstettyä aineistoa myös internetissä.

Tarjoamme verkkolehtien, esitteiden, tuoteluettelojen ja minkä tahansa painettavaksi tarkoitetun aineiston julkaisupalvelua selattavan lehden muodossa.

  • ammattitaitoa
  • asiakaslähtöisyyttä
  • joustavuutta
  • kilpailukykyiset hinnat
  • valmius vastata haasteisiin

Olemme palveluksessasi!