Ratkaisut

Huoltokirja

Sinanssi Huoltokirja on pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin kehitetty räätälöitävä huoltokirjanpitosovellus, joka helpottaa ja nopeuttaa yrityksesi  ja asikkaidesi välistä yhteydenpitoa kaikissa huoltoon liittyvissä asioissa.  Sinanssi Huoltokirjan kautta asiakkaallasi on myös mahdollisuus seurata huoltoprosessin etenemistä reaaliajassa ja kommentoida prosessia sen eri vaiheissa.

Palvelu toimii kaikilla tämän päivän uusimmilla selaimilla.  Selaimen tulee sallia evästeet ja JavaScript-tuki. Liitetietojen avaamiseen tarvitaan Adobe Acrobat Reader -ohjelma.


Sertifikaatteihin perustuvaa 2048-bittinen SSL-salaus varmistaa, että Sinanssi Huoltokirja -sovelluksen käyttö on yhtä turvallista kuin verkkopankin käyttö. Voit varmistaa salauksen toiminnan omasta web-selaimestasi. Salauksen merkkinä on selaimen oikeassa alakulmassa oleva lukkosymboli.

Sovelluksen hierarkisiin käyttöoikeustasoihin perustuva käyttöoikeuksien määrittely ja sisäänkirjatumisen yhteydessä tehtävä tunnistautuminen luovat turvallisen toimintaympäristön. Jokainen sisäänkirjautuva henkilö pääsee käsiksi vain niihin tietoihin, joihin hänellä käyttöoikeusmäärittelyn mukaan on oikeus.

Minimivaatimus Sinanssi Huoltokirja -sovelluksen toiminnalle on, että sieltä löytyvät niin asiakkaan perustiedot kuin huollettavan kohteenkin perustiedot.  Perusversiossa huollettavaa kohdetta käsitellään yhtenä kokonaisuutena, laajemmassa versiossa kohde on jaettavissa pienempiin kokonaisuuksiin hierarkisen tuotepuurakenteen avulla. Tuotepuun perusratkaisu on kaksiportainen laiteryhmiin ja laitteisiin perustuva rakenne, mutta se on räätälöitävissä vastaamaan yrityksesi olemassaolevaa tuotepuurakennetta.

Valitusta tuoterakenteesta riippuen jokaiselle huollettavalle kohteelle luodaan laitelista, jossa määritellään kaikki ne laitteet, joihin huoltotoimenpiteitä halutaan kohdistaa.
Minimissään tämä tarkoittaa sitä, että huollettavan kohteen laitelistalla on vain yksi ainut laite, huollettava kokonaisuus itse. Laitekohtaisen huoltohistoria käyttöönotto vaatii tuoterakenteen luomista huoltojärjestelmään.

 

Lue lisää

Kotisivuratkaisut

Toteutamme räätälöityjä kotisivuratkaisuja vahvistamaan yrityksesi imagoa. Tarvitsetpa sitten pienimuotoisia esittelysivuja tai monipuolisia verkkopalveluja, saat meiltä varmasti omanlaisesi ratkaisun.

Erityisosaamistamme ovat tietokantapohjaiset ratkaisut. Tarvittaessa huolehdimme myös sivujesi ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Katso esimerkkejä toimittamistamme sivustoista.

 

Tietokanta - käyttöliittymäsuunnittelu

Kotisivuratkaisumme hyödyntävät lähes poikkeuksetta kehittämäämme kotisivujen julkaisualustaa. Perusratkaisusta räätälöidään aina yrityskohtainen versio tarpeidesi mukaan.

Sivuston rakenneratkaisun takana on tietokanta, johon sivulla julkaistavat elementit tallennetaan. Tietokannan päälle suunnitellaan sivustokohtainen layout- ja käyttöliittymä. Voit käyttää suunnittelussa myös ulkopuolista suunnittelutoimistoa, teemme mielellämme yhteistyötä!  

 

Itsepäivitettävät kotisivut

Julkaisualustan päälle rakennetut kotisivut on helppo ylläpitää sitä varten kehitetyllä ylläpitotyökalulla. Pääset kirjautumaan sivuston ylläpitotyökaluun mistä tahansa internettiin liitetystä tietokoneesta. Ylläpitoa varten tarvitset vain omat käyttäjätunnuksesi.

Työkalun avulla voit luoda, muokata, poistaa, piilottaa tai vaihtaa tietojen esiintymiskohtaa sivustollasi. Myös alasivujen teko ja hallinta onnistuu samalla tavalla. 

Seuraavassa muutamia ylläpitotyökalun ominaisuuksia:

 • käyttäjätunnusten hallinta
 • kuvien siirto omalta työasemalta www-palvelielle
 • liitetiedostojen siirto omalta työasemata www-palvelimelle
 • tekstien ylläpito
 • liitetiedostojen linkitys

Nettikyselyt

Sinanssi Nettikysely on palvelu erilaisten kyselyiden toteutukseen internetissä.

Kyselyyn vastaaminen tapahtuu ensisijaisesti internetin kautta mutta voit kerätä vastaukset myös perinteisesti paperisella kyselylomakkeella ja tallentaa vastaukset tietokantaan itse. Tai kysy erillistä tarjousta tallennustyöstä!

Vaivatonta ja nopeaa

Käyttämällä Sinanssi Nettikyselyä sinun ei tarvitse sitoa aikaa ja rahaa erilliseen kyselyohjelmistoon tai sen opetteluun. Voit aina halutessasi tilata uuden kyselyn, kun

 • haluat kerätä palautetta
 • kysyä mielipidettä
 • hankia tietoa
 • arvioida laatua
 • tehdä tutkimusta

Tulosten analysointi

Yksinkertaisimmissa kyselyissä tarjoamme mahdollisuuden tulosten tarkasteluun suoraan palvelussamme.

Vaativimpiin tilastollisiin tulkintoihin tarjoamme tulosten analysointipalvelua, jolloin tulokset esitetään graafisina esityksinä. Analysointi hinnoitellaan kyselykohtaisesti.

Tutustu nettikyselyyn tästä !

Sähköiset julkaisut

Lehtinettiin.fi palvelumme antaa rajattomat mahdollisuudet julkaista kaikki yrityksen painotuotteiksi työstettyä aineistoa myös internetissä. Tarjoamme verkkolehtien, esitteiden, tuoteluettelojen ja minkä tahansa painettavaksi tarkoitetun aineiston julkaisupalvelua selattavan lehden muodossa.

Lehden käyttäjäystävällisten ominaisuuksien johdosta lehteä on hauska lukea tai selata. Zoom-työkalulla voidaan haluttaessa suurentaa mikä tahansa kohta lehdestä ja lehteä voidaan selata myös kokoruututilassa.

Julkaiseminen sähköisessä muodossa auttaa merkittävästi vähentäämään painatuksesta ja jakelusta aiheutuvia kustannuksia. Sähköisellä julkaisulla tavoitat lukijasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Lehtinettiin.fi- julkaisu tuotetaan aina avaimet käteen periaatteella. Me huolehdimme aineiston julkaisemisesta ja toimitamme selkeät ohjeet julkaisun liittämiseksi kotisivuillesi.

Lue lisää!

Työaikaseuranta

 

 

Työvuorolistojen jaksotus

Työvuorolistojen ylläpitoa varten tarvitaan työvuorolistojen jaksotus, jossa määritellään työvuorojen yleiset alkamis- ja päättymispäivät kolmiviikkoisjaksoittain. Jakso alkaa aina maanantaista. Jaksoja voidaan luoda valmiiksi pitkälle tulevaisuuteen. Jaksojen olemassaolo ei vielä synnytä työvuorolistaa, vaan määrittää ainoastaan työvuorolistan alun ja lopun.

 

Työvuorolistojen suunnittelu

Työvuorolistojen suunnitteluosiossa luodaan jokaiselle työtekijälle kolmiviikkoisjaksoittain  oma työvuorolista, jossa näkyy:

 • työntekijän nimi ja oma toimipiste
 • työpäivän aloitus- ja päättymisaika
 • vapaapäivät
 • lomapäivät

Työvuorolista tulee julkaista vähintään viikkoa ennen kolmiviikkoisjakson alkamista. Vanhentunutta työvuorolistaa ei voi muuttaa.

 

Henkilön työvuorolista voidaan kopioida tuleville kolmiviikkoisjaksoille.

 

Tehtyjen tuntien tallentaminen seurantalistaan

 

Staff-tason käyttäjät

 • mahdollisuus syöttää ja muokata omia työtuntikertymiä sen kuukauden ajan, jota eletään
 • mahdollisuus selata omia edellisten kuukausien työtuntikertymiä

 

Päällikkötason käyttäjät

 • mahdollisuus syöttää ja muokata sekä omia että staff-tason käyttäjien työtuntikertymiä sen kuukauden ajan, jota eletään
 • mahdollisuus selata sekä omia että staff-tason käyttäjien edellisten kuukausien työtuntikertymiä

Toteutuneita tunteja ei voi syöttää tuleville päiville. Sunnuntaitunteja ei voi syöttää mulle päiville.

 

Omat tiedot

Staff-tason käyttäjät

 • mahdollisuus syöttää ja muokata omia käyttäjätietoja

 

Päällikkötason käyttäjät

mahdollisuus syöttää ja muokata sekä omia että staff-tason käyttäjien käyttäjätietoja